Dilemma


10511072_10201938926307412_3425510068433315842_n

Ketika sang mentari mulai menghilang dari pandangan mata yang semakin detik demi detiknya mulai tergantikan oleh sang bulan dan bintang – bintang yang begitu terang. Seketika iu sesuatu menyeruak masuk dalam pikiranku yang begitu dalam dan mampu menembus dinding hatiku yang begitu tipis dan rapuh. Serasa dunia begitu kejam dengan datangnya perasaan yang seperti itu dimana aku serasa ingin menyalahkan waktu dan keadaan yang telah berlalu. Tak kuasa hati ini untuk mencoba membendung semua perasaan gila ini yang semakin detiknya semakin menyiksa bathin dan perasaanku yang begitu rapuh ini. Seraut wajah tampan kian mempesona mulai muncul dalam anganku yang begitu semakin aku mencoba untuk menghindarinya, justru wajah itu semakin kuat untuk muncul. Apa yang harus aku lakukan? Apakah aku harus lari dari sebuah kenyataan yang begitu kejam ini?  Baca lebih lanjut

Iklan
Categories: Curcolan Nona Tyazh, Love Story | 1 Komentar

JLEB MOMENT


“Only know you love her when you let her go”. Ini adalah satu kalimat yang paling menyentuh di lagu yang berjudul Let Her Go milik Passanger. Jujur aja saat ini gw lagi negrasain sesuatu yang hampir bikin gw bener-bener putus asa dan hampir ga punya semangat untuk hidup sama sekali. Maka dari itu kenapa gw kasih judul tulisan ini “JLEB MOMENT”. Saat ini gw lagi gag berminat untuk ber-alay-alay-an saat nulis. Gw bener-bener lagi pengin ngeluapin apa yang ada di benak gw ini yang udah terpendam sejak pertengahan puasa bulan Juni lalu. Bisa bayangin sendiri kan gw mendem perasaan ini sejak dua bulan lalu? Yang bisa gw rasain saat ini yaitu nyeri yang tepat berada di ulu hati gw. Sumpah sakiiit banged rasanya. Dimana ketika hidup gw bagaikan simalakama. Kalian tahu sendiri kan ya, simalakama tuh kaya gimana? KAlau ga tau ya browsing aja deh, tar gw bahas simalakama mulu tapi cerita gw belum tersampaikan. Duh deeeek…..

Ketika hidup gw dihadpakan oleh dua pilihan yang bener-bener gw harus pilih antara mengalah dan mengorbankan kebahagiaan gw atau maju untuk memperjuangkan cinta dan masa depan gw. Ketika gw lagi sama dia, hidup gw makin terasa berwarna dan bermakna, tetapi bagaimana jika hubungan yang begitu sempurna ini harus dirahasiakan dari orang tua? Benar-benar begitu sangat menyakitkan. Jujur aja, gw nulis ini, gw deg-deg an dan bingung, saking udah gag ada tempat pelampiasan dari rasa kekecewaan yang gw rasain saat ini. Kemana lagi kalau bukan dari blog gw yang udah penuh sarang laba-labanya?

Categories: Curcolan Nona Tyazh, Love Story | Tinggalkan komentar

Iker Casillas dan Fernando Torres Masuk Squad Piala Konfederasi


Iker-Casillas-iker-casillas-12282902-1024-768Pelatih Spanyol Vicente del Bosque memasukkan Iker Casillas dan Fernando Torres ke dalam 26 nama sementara yang dipersiapkannya untuk menghadapi Piala Konfederasidi Brasil pada Juni mendatang.
Meski Diego Lopez menggeser perannya di Real Madrid, Del Bosque tetap menganggap Casillas sebagai figure yang penting bagi La Roja. Ini adalah pemanggilan pertama kiper berusia 31 tahun itu sejak cedera ibu jari yang dialaminya pada Januari lalu. Baca lebih lanjut

Categories: Soccer | Tag: , , , , , | Tinggalkan komentar

Paris Saint-Germain 2-2 Barcelona: Last-gasp Valdes error keeps French side alive


barcaTito Vilanova returned to the Blaugrana dugout for the first time in months after undergoing cancer treatment in New York, but his long-awaited comeback was tainted somewhat by the departure of Lionel Messi during half-time with a hamstring injury.

But the Argentine still managed to make his mark on the game before his withdrawal, slotting home from a glorious Dani Alves assist to give Barca a narrow lead at the interval, after PSG were the more threatening side during the first 45 minutes.

The French side would controversially find a way back into the tie in the 79th minute when Zlatan Ibrahimovic turned home a rebound from an offside position, but their fortune was short-lived as Xavi scored a late penalty on the stroke of injury time.

But the drama was not done, as Blaise Matuidi struck with the last kick of the game, leaving it all to play for during the second-leg at Camp Nou in eight days’ time.

David Beckham was handed a start for the hosts with Lucas Moura and Ezequiel Lavezzi also making a swift return to their XI. Meanwhile, Victor Valdes, Jordi Alba and Xavi were restored to the visitors’ starting lineup after missing out over the weekend.

Whatever nerves PSG may have felt from the indomitable reputation of their opponents were quickly shaken off during an energetic start to the match, where they could have taken the lead twice inside the opening 20 minutes.

Lavezzi was first up with a deflected effort that cannoned off the far post, before Ibrahimovic forced a world-class save from Valdes, who saw his free-kick late after it was hammered through the wall.

Barca were not without their own early opportunities, as Andres Iniesta missed by inches with a curling shot, but it was PSG who looked like prime candidates to break the deadlock, as Javier Pastore’s 25-yarder called Valdes into action again.

But PSG could not build on their positive start, and as the first-half went on, their counterattacking threat diminished as Barca’s tikitaka football became more of a feature.

And they were made to pay for their lack of ruthlessness five minutes before half time asMessi, anonymous until that point, drilled home from an absolutely breathtaking outside-of-the-boot pass from Alves.

The Argentine could have made it 2-0 minutes later, but could not keep his shot down after racing into a fantastic position inside the area.

And that would end up being Messi’s last notable contribution of the match, as a suspected hamstring complaint forced him off during the break, with Cesc Fabregas replacing him for the second period.

But in sharp contrast to the start of the match, the second-half saw PSG struggle to get into their stride as the tempo of the game dropped markedly.

Sergio Busquets’s long range shot was smothered convincingly by Salvatore Sirigu, and Alexis Sanchez’s poor first touch denied him a clear opening inside the box as Barca just about seemed to have the upper hand.

With 11 minutes remaining, Ibrahimovic would drag PSG back into the tie in contentious fashion, as he turned home a rebound from an offside position after Thiago Silva’s header took a ricochet off the post.

But in the 90th minute, their joy turned to despair as a moment of rashness from Sirigu sent Sanchez tumbling inside the area, leaving the referee with no choice, and Xavi stepped up to bury the resulting penalty.

It seemed like the end of PSG’s European ambitions for another season, but with the last kick of the game, Matuidi managed to squeeze a shot past Valdes to blow the roof of the stadium and give the French side reason to believe.

Categories: Hot News, Soccer | Tag: , , , | Tinggalkan komentar

Roura Tak Menduga Milan Kalah 4-0


Liputan6.com, Barcelona : Asisten Pelatih Barcelona, Jordi Roura tidak menduga kalau Azulgrana mampu mengalahkan AC Milan dengan skor telak yakni 4-0 pada leg kedua babak 16 besar Liga Champions di Camp Nou, Rabu (13/3) dinihari WIB. Blaugrana mampu bangkit setelah kalah 2-0 pada leg pertama di San Siro. Barca lolos ke perempat final dengan agregat 4-2. Baca lebih lanjut

Categories: Hot News, Soccer | Tag: , , , , | Tinggalkan komentar


Zain Sahabat Noah

cara memasang animasi widget naruto keren di wordpress

Cara membuat animasi naruto bergerak di pojok blog – 

Wah ,, kembali lagi neh permathic blog mencoba untuk mengshare kepada para sahabat semua mengenai cara membuat widget animasi bergerak di pojok blog. Namun permathic pada kesempatan kali ini akan memberikan animasi animasi khusus seputar naruto. Hehehe.. maklum saya kan penggemar berat naruto, lagi pula animasi naruto dkk ini sangat keren dan menarik loh.. dan sangat pass jika di jadikan pernak pernik penghias blog anda.. nah dari pada berpanjang lebar, langsung saja saya berikan tips cara memasangnya.
Cara Memasang Widget Animasi Bergerak Naruto

  • Login ke dasbor blog anda
  • Pilih rancangan
  • Pilih Tambah Gadget
  • Pilih Html/Java Script
  • Lalu copy kode Html animasi yang anda ingin pasang di blog. Kodenya ada di bawah, anda bisa memilih sesuai keinginan anda.
  • Pastekan kode tadi di Html/java script tadi.
  • Simpan, dan selesai
Catatan !! ada bisa mengatur dimana…

Lihat pos aslinya 786 kata lagi

Categories: Musik | Tinggalkan komentar

Pemuda Amerika Berfoto dengan Potongan Kepala Ibunya


Seorang lelaki mengguncang Amerika Serikat dengan memutilasi ibunya. Kejinya dia memotret dirinya sendiri tersenyum di kaca menggunakan kamera ponsel sembari memegang kepala sang ibu. Baca lebih lanjut

Categories: Hot News | Tag: | 1 Komentar


Reblog pleaseeee…..

Mahendra's Blog

Lionel Messi

messi.v1351868464

Full Name                            : Lionel Andres Messi

Date of Birth                      : 24 June 1987

Place of Birth                     : Rosario, Argentina

Nationality                          : Argentine

Height                                  : 1.69 m

Playing position               : Forward

Lihat pos aslinya 215 kata lagi

Categories: Soccer, Tokoh | Tag: | Tinggalkan komentar

Being the Guide for my Uncle’s Guest


Well, I’d like to tell my dilemma story. I have a lot of  homework and jobs here. I can’t figure it out. It’s so hard for me my self. In the campus, in my organization, in my hometown. Yeach, as like usual, I have a lot of  homework in my class. I have a big responsible in my organization. I have a new jobs as the guide in my hometown, Jepara. Yeach it’s just for the time being. I have to make a permission letter for my lecturers in my class. But I’m very confused so much how to make a formal letter. Actually my uncle’s company should make it for me in order to make me easy to get a permission. Huwft….. So dizzy, right?

Hmmm, do you know the foreigner? He is from Holland. I haven’t met him at all, but actually I should be with him now. Hmmm, I’d like to tell my story when I leave my class, my student, and my assignment for the time being because of this jobs. My aunt expects me so much because she can’t. Yeach, it’s my opportunity to have a new experience in my life.

Just pray for me. I will make my life different than before. Spirit Tyazh.

Categories: Curcolan Nona Tyazh | Tag: , , | 5 Komentar

FC Barcelona


barcaaaaaHello guys, well, it’s time to talk about soccer. Well, everyone likes football, right? Emmm, but I’m not sure about this. Hemmm, I think not everyone, but almost all of males like this sport. I’m gonna talk about the most popular football club in Spain. What is that? Baca lebih lanjut

Categories: Soccer | Tag: , , , | Tinggalkan komentar